top of page
Nieuws

 

Laatste nieuws

In Duinengordel valt er heel wat te beleven. Daarom houden we je hier graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Opening Joekelbos

Het vernieuwde Joekelbos werd op zondag 6 oktober 2019 geopend voor het grote publiek tijdens Bosplezier, een actieve namiddag voor kinderen met tal van activiteiten. Met zijn 12 hectare is dit stukje Duinengordel het grootste avontuurlijk ingerichte speelbos van het land. Bezoekers wandelen langs een route met negen uit hout gesneden dieren die verstopt zijn in het bos. Kinderen leven zich uit op een stelten- en klimparcours en jeugdbewegingen kunnen naar hartenlust kampen bouwen en spelletjes spelen op drie hectare van het bos. Als kers op de taart kan je zandkastelen bouwen tot je erbij neervalt op de blootgelegde zandduin.

Dankzij de ligging aan het fietsroutenetwerk is het Joekelbos de ideale uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen, scholen, jeugdverenigingen en personen met beperkte mobiliteit. Meer info en een digitale kaart van het bos vind je hier!

bottom of page