top of page
Geocacing Duinengordel

 

Geocaching

Maak deel uit van een wereldwijde community en ga mee op zoek naar de schat! Geocaching is 's werelds grootste schatzoektocht. Meer dan 3 miljoen caches liggen wereldwijd verstopt. Aan jou om ze te zoeken! Wil je dus op een leuke, ontspannende manier Duinengordel ontdekken? Meld je dan aan op Geocaching en speur mee naar meer dan 80 schatten in Duinengordel.

Hoe doe je dat? Met een gps-ontvanger (vb. Garmin of een smartphone met app) en een welbepaalde set coördinaten ga je van start. Je zoekt naar een container die op een specifieke locatie verstopt ligt. De schat ontdekt? Log je bezoek en schrijf iets in het (digitale) logboek. Naast traditionele caches, vind je ook puzzelcaches, multi-caches, earth caches en virtuele caches. Hou je van een uitdaging of zet je graag je brein aan het werk? Ga ervoor!

 

Praktisch

 

Meteen starten? Surf naar Geocaching, download de app voor Apple, Android of Windows phone en trek het gebied in. Of download de caches rechtstreeks op je wandel-gps.

 

Overzichtkaart

 

Bekijk een actueel overzicht van de caches in Duinengordel op Geocaching. 'Rondje Ophovendereheide' en de multi op de Oudsberg zijn echte aanraders!

Expeditie Geocaching

Kinderen van 8 tot 14 jaar kunnen onder begeleiding van een Duinengordelgids hun eerste geocache ervaring opdoen tijdens de Expeditie Geocaching. Deze schattentocht is bovendien ideaal voor verjaardagsfeestjes!

bottom of page