top of page
Nieuws

 

Laatste nieuws

In Duinengordel valt er heel wat te beleven. Daarom houden we je hier graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lancering 'Grasduinen, van bos tot boer'

Het educatief project 'Grasduinen, van Bos tot Boer' is een pakket dat een brug slaat tussen natuur, landschap en landbouw. Kinderen leren verbanden zien tussen wat de boer kweekt, zaait, plant en wat er uiteindelijk op ons bord belandt. Ze ontdekken welke producten de natuur en het bos ons biedt en waar ze in de buurt van deze natuur en het landschap kunnen genieten. Op donderdag 21 november 2019 stellen we dit project aan alle geïnteresseerden voor op het Orshof. Graag nodigen we je hiervoor uit. Deelname is gratis, je dient enkel je komst te bevestigen via grasduinen@bosplus.be, met vermelding van het uur waarop je wil deelnemen. Ga naar de website van Grasduinen.

.

bottom of page