top of page
Nieuws

 

Laatste nieuws

In Duinengordel valt er heel wat te beleven. Daarom houden we je hier graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Doe het Oudsbergspel!

Ben jij fan van actieve spelletjes? Hou je van avontuur in bossen en duinen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Samen met Jong Redt Oud, lokale jeugdverenigingen en de steun van provincie Limburg en het Agentschap voor Natuur en Bos werkte Duinengordel aan een Oudsbergspel. Kies uit één van de twee tochten: er is er eentje voor -12 en eentje op maat van +12-jarigen. Ga met je smartphone op pad, scan de QR-codes, speel er op los en help de Ouweltjes. Ouweltjes zijn volgens de legende een soort van aardmannetjes of trollen die er leefden en die samen met de boswachter het natuurgebied beschermen.


Op zondagnamiddag 8 oktober wordt het spel officieel gelanceerd en wordt het voor het eerst gespeeld. Jij kan dit in primeur bijwonen. Het Oudsbergspel speel je met een groep van 6 of meer personen. Kom af met je jeugdbeweging of met vrienden en familie. Schrijf je vóór 6 oktober 12 uur in en vermeld het aantal volwassenen en kinderen dat zal deelnemen. Aan het einde van het spel word je getrakteerd op een hapje en een drankje. Tot dan!

Praktisch

Schrijf in voor de primeur van het Oudsbergspel op 8 oktober om 14u door vóór 6 oktober 12 uur te mailen naar info@duinengordel.be.

bottom of page